JÆREN FOIL FESTIVAL

Sola, 2.-3. september 2023

SBF har gleden av å invitere til Jæren Foil Festival 2.-3. september 2023 med samlingpunkt i Sømmevågen på Sola. Det gjennomføres Norgescup i både Wingfoil og Windfoil (Foil Open + iQFOiL). Her kan du også delta som Freesurfer, dvs. uten å være registrert som aktiv utøver men delta for moro skyld på den åpne og sosiale delen av programmet.

DELTAGER AKTIV

For å delta som aktiv utøver må du være medlem i en forening underlagt NSF (Norges Seilforbund). For Windfoil kreves også et seilnummer (betalt NBK kontingent).

DELTAGER FREESURFER

Som Freesurfer kan du delta på selve norgescup konkurransen, men uten å få en offisiell plassering eller premiering.

PROGRAM

REGATTA

Det gjennomføres flere slalom seilaser for å kåre en sammelagt liste med førsteplass, andreplass osv. Både de aktive og freesurfere kan delta, men det er kun de aktive som får en offisiell plassering og premiering. Hvis godt med vind på både lørdagen og søndagen, gjøres regattadelen av programmet ferdig lørdag.

DOWNWIND

Hvis været gjør det mulig lørdags ettermiddag eller søndag, gjennomføres en downwind langs jærstrendene i nordgående eller sørgående retning. For sikkerhetsskyld benyttes her en app for lokalisering av hver deltager for evt. redning.

FOILTUR

Været avgjør om vi arrangerer en lengre tur med innlagt strandhugg med litt snack og drikke på søndagen.

BEACH PARTY

Hvis været tillater det finner vi et egnet sted, om det blir Sømmevågen eller en av Jærstrendene, for et enkelt med hyggelig beach party lørdag ettermiddag og kveld. Arrangøren spanderer da på gratis mat og alkoholfri drikke.

Arrangør:

Billett Aktiv

  • Senior (over 19 år) kr.350,-
  • Junior (opp til 19 år) kr.250,-

Billett inkluderer deltagelse på alle aktiviteter.

Billett Freesurfer

  • Senior (over 19 år) kr.250,-
  • Junior (opp til 19 år) kr.200,-

Billett inkluderer deltagelse på alle aktiviteter.

Arrangementsponsor:

Sponsorplass åpen