SBF Medlemskonto

Medlemskontoen (webkonto) er personlig og kun for klubbens medlemmer. Denne gir tilgang til alle medlemsfordeler, samt bruk og betaling av klubbens tjenester. Er du foresatt til et barn bruker du bare din egen medlemskonto på vegne av barnet ditt.

SBF medlemskontingent

Ønsker du kun et vanlig medlemskap, betaler du medlemskontingenten via knappen/linken under. Ønsker du å være mer aktiv og benytte klubbens tjenester må du i tillegg etablere en medlemskonto som vist nedenfor.

1.) Etablering av medlemskonto

Etter at du har betalt årets medlemskontingent (via NIF sine sider) kan du på denne siden registrere din personlige SBF Medlemskonto som er gratis. Deretter kan du logge deg inn via denne for å få tilgang til alle klubbens tjenester.

2.) Passord og innlogging

Når du registrerte din medlemskonto (på denne websiden), ble du bedt om å velge et brukernavn og passord. Bruk dette for å logge deg inn på SBF sin webside. Har du glemt passordet, kan du be om nytt når du logger deg inn. NB! SBF sin medlemskonto må ikke forveksles med den kontoen du har og betaler medlemskapet hos NIF som er en separat konto!

3.) Når du er innlogget

Når du har logget deg inn får du tilgang til alt, men kun hvis medlemskapet er betalt. Under “min konto” i menyen finner du oversikt over din konto og alle opplysninger og tilganger som gjelder deg. Selve medlemskapet som ble betalt via NIF, befinner seg i NIF sitt eget system under “min idrett” du finner tilgang til her.

SBFs medlemsprodukter og tjenester

De produkter/tjenester som vises under her, er hva du får tilgang til når du er medlem og logget inn på websiden. Prisene er langt under det du betaler andre steder, derfor lønner det seg å være medlem i SBF.

Tilgangen til din SBF Webkonto vil bli fullført når vi har fått sjekket og bekreftet at medlemskontingenten er betalt. Dette er en prosess som forhåpentligvis vi kan automatisere neste år i følge NIF.

Når du har fått bekreftet endelig tilgang og er logget inn på siden, kan du gå til “min konto” i menyen. Der får du oversikt over dine bestillinger og aktiviteter.