SURFERS MARKED 2024

Vi planlegger et nytt bruktmarked i mai 2024!

SURFERS MARKED 2023

Lørdag 13. mai kl.10-15

v/ Flymuseet på Sola – se kartinfo her.

Hele Jærens bruktmarked, kjøp og salg av surfesport – windsurf, wingfoil, SUP, kitesurf, surf, våtdrakter og tilbehør. 

Frem mot markedsdagen legger vi ut bilder på et felles bildearkiv (knappen over) etterhvert som de kommer inn.

Selg ditt utstyr

Ta med eget utstyr du ønsker å selge – det er gratis. Om du ikke har tid å stå her selv, kan vi selge det for deg mot en liten provisjon. Benytt muligheten å legge ut bilder på vårt felles bildearkiv ved å klikke på knappen under.

Spørsmål og svar

Alle som ønsker kan selv stille opp og selge sitt utstyr. Vi tar oss ikke betalt og krever ingen provisjon. Det er nok av plass til alle.

Om du ønsker kan du levere utstyret til oss dagen før mellom kl.16.00 og 18.00, eller samme dag mellom kl.09.00 og 09.30 så selger vi dette for deg. Utstyr som ikke har blitt solgt må hentes senest kl.15.30. Vi har ikke mulighet å lagre usolgt utstyr i etterkant.

SBF tar 10% provisjon maks kr.200 i provisjonsbeløp pr. salg. Alt salg foregår direkte til ditt Vipps nummer.

Alternativt kan betaling gå via SBF sitt Vipps nummer eller betaling med bankkort hvor penger overføres til deg i etterkant. Da tar vi 15% provisjon med maks kr.300 i proviosjonsbeløp pr. salg.

Vi reserverer dessverre ikke noe utstyr. Først til mølla gjelder og vi åpner ikke salget før kl.10.00 presis. Men for å unngå kaos (noe vi neppe tror det vil bli) kan vi dele ut kølapp nummer hvsi behov.

Vi tåler litt duskregn, men hvis det blir mye regn kommer vi til å utsette markedet til søndag 21. mai kl.10-14. Vi oppdaterer status på denne siden ved eventuelle endringer.

SBF sitt utstyr som skal selges...

I år skifter vi ut en god del av klubbens utstyr. Totalt 5-6 komplette nybegynnerbrett og rigger med seilstørrelsene 5,0m2 og 4,5m2. Ikke det peneste å se på, litt flyssete men fullt brukbart i mange år til! Spesielt brettene og mastene slites “aldri” ut. Seilene fungerer selv om noen har revner i mastelommen, men det er mer en skjønnhetsfeil enn at det går ut over seilegenskapene. Vi har også en god del brukte våtdrakter som er lite brukt og i alle størrelser. Disse er vasket etter hver bruk og fremstår som nesten nye. En del SUP brett i ulike størrelser og padleårer av forskjellig kvalitet som har vært brukt til kurs selges også.

Legg igjen en kommentar