SBF Webkonto

Webkontoen gir tilgang til alle medlemsfordeler, bruk og betaling av klubbens tjenester.

Etablering og bruk av din personlige webkonto på 1-2-3:

1.) Etablering

Etter at du har betalt årets medlemskontingent (her) kan bestille SBF Webkonto som er gratis. Deretter kan du logge deg inn på din webkonto.

2.) Passord og innlogging

Når du registrerte din webkonto, ble du bedt om å velge et brukernavn og passord. Bruk dette for å logge deg inn. Har du glemt passordet, kan du be om nytt når du logger deg inn.

3.) Når du er innlogget

Når du har logget deg inn får du tilgang til alt, men kun hvis medlemskapet er betalt. Under “min konto” i menyen finner du oversikt over din konto og alle opplysninger som gjelder deg. Selve medlemskapet som ble betalt via NIF, befinner seg i NIF sitt eget system – “min idrett” du har tilgang til her.

SBFs medlemsprodukter og tjenester

De produkter/tjenester som vises under her, er hva du får tilgang til når du er medlem og logget inn på websiden. Prisene er langt under det du betaler andre steder, derfor lønner det seg å være medlem i SBF.

Tilgangen til din SBF Webkonto vil bli fullført når vi har fått sjekket og bekreftet at medlemskontingenten er betalt. Dette er en prosess som forhåpentligvis vi kan automatisere neste år i følge NIF.

Når du har fått bekreftet endelig tilgang og er logget inn på siden, kan du gå til “min konto” i menyen. Der får du oversikt over dine bestillinger og aktiviteter.